Valpar födda och på gång

Nu har Sally valpat!

Lätt som en plätt födde hon fyra valpar på mindre än en timme. Lyckligt lottad som har en tik som valpar så lätt. Och mjölkproduktionen är fint igång. Valparna vägde mellan 181 och 203 gram. Normalstora.

Två hanar och två tikar. Alla svarta. De är alla fyra väldigt lika. Mycket korta och kompakta  – just vad jag hoppades på. Ska bli så roligt att se vad det blir av dom!

Dessutom har Giselle nu blivit rund som en fotboll! Det är ca 12 dagar kvar till valpning! Men hon är glad, och pigg och mår utmärkt . Spännande!

Magda, som inte är parad detta löp, har varit otroligt skendräktig med inåtvänd blick, trött och grinig ända till igår. På varje promenad har hon letat lämpliga hålor att föda i. Häromdagen var hon länge inne i en bergssskreva och uppenbarligen föddes valparna då för nu är hon piggare än någonsin och vill leka med allt och alla. “Valparna” har väl kommit till lekstadiet – det går undan ibland.