STORSLAM!

Tre utställningar och den oförbätterlige SPIKE tar tre BIR!!!!

Och de två sista efter att, två dagar tidigare, ha varit försvunnen i över trettio timmar.

Han hittades 50 m från huset med hjälp av en utbildad ID-hund som markerade området och Yin, vår beauceron, som markerade platsen.

Han hade trillat ner i ett hål i område med stora klippblock och kröp runt i gångarna och kom inte ut själv. Och det hördes inte när han skällde.

Han var helt oskadd men väldigt bajsnödig, nerkissad och törstig.

Efter att ha gjort ifrån sig och druckit var han helt normal igen – det var dock inte matte som letat mer eller mindre oabrutet i över ett dygn. Totalt slut ställdes första dagen i Vejen in. Orkade helt enkelt inte – var helt utmattad både fysiskt och psykiskt!

Men sen åkte vi och hade en helt fantastisk helg som resulterade i två BIR, ett BIM, två cert , ett championat samt två reservcert!

Spike BIR bägge dagarna alltså, Sally två cert och BIM ena dagen, cert, CHAMPIONAT och 3 BT andra dagen så nu är hon DK UCH och SE UCH. Pärlan tog två reservcert samt blev 2 BT respektive 4 BT.

Dessutom blev Spike och Pärlan kvalade till Cruft’s 2017.

Men innan dess var vi i Hässleholm.

Spike BIR, Uno cert, 2 BH och CHAMPIONAT. Så nu är han SE UCH och DK UCH.

Pärlan fick excellent men inget ck och Sally vg. Mycket hård domare. 12 anmälda, varav flera champion, och endast fyra excellent dvs Spike, Uno, Pärlan och BIM-vinande tiken Bonnie.

Nu väntar två-dagarsutställningen i Tvååker. Dit far vi med Spike, Sally och Pärlan och sen bär det av till Stora Specialen i början av augusti.

Sen troligen Ronneby och sista helgen i augusti har vi planer på att åka till den holländska specialutställningen. Tre år sen sist och då blev Spike BIM!