Stilla och tyst

har det plötsligt blivit hemma! Valparna har åkt iväg till sina nya hem. Nåja inte direkt helt stilla då två är kvar.

Och det är tur det. Saknar dom andra verkligen även om det ibland kunde bli lite väl mycket med tio livliga, stojande valpar. Men det är ju så otroligt roligt att studera valpar. Kan sitta i timmar och bara titta.

Egentligen skulle bara Magda (Mirox Femme la Belle) vara kvar. Hon är Lisas och Plex dotter men någon dag innan Aslak (Mirox Gamin le Beau) skulle till sitt nya hem meddelade familjen att deras son hade visat sig vara allergisk mot hund!

Så nu har vi en otroligt stilig Sally-Pondushane. Och han får nog stanna.

I övrigt är jag verkligen väldigt nöjd med hur valparna har hamnat. Tror att det blir riktigt bra. Känns lugnt.

Och har redan börjat fundera på hanar till nästa års kullar. Sally ska paras och kanske Laura och Lisa.