VILKET SYSKONPAR!

Fantastiska utställningsresultat!.

Tågresan till Stockholm gick som en dans – inga förseningar, inga snöstormar.

Och Spike tog BIR och blev Svensk Vinnare 2014 samt kvalad till Cruft´s. Han är så fantastiskt rolig att visa. Han älskar verkligen att visa upp sig. Har aldrig haft en showigare hund.

Laura fick excellent och blev 3 BT.

Till Göteborg gick färden med bil och FEM hundar. Mamma respektive mormor Bettan hade avelsgrupp nämligen.

Spike fick excellent och 2 BH med omdömet “dagens gladaste hund”, (Br)Uno fick excellent och Cruft´s kval, Sally tog CERT! På sin första officiella utställning och 4 BT och Cruft´s kval. Laura upprepade sin bedrift från förra året och blev BIM och Cruft´s kvalad även hon. Sallys pappa Benny blev BIR. Så toppresultat för “mamma-pappa-barn”

Uppfödargruppen fick verkligen TOPPKRITIK! Tyvärr blev det ingen avelsgrupp eftersom (Br)Unos bror Rambo vänligt men bestämt lade sig ner när det var dags att visa rörelserna. Inga problem på bordet och han gillade domaren men gå tänkte han inte och så blev det. Alltså fick han omdömet KEB dvs “kan ej bedömas”.

Matte ska nu verkligen ringträna.

Nu har vi siktet inställt på Cruft´s i mars. Ska bli otroligt roligt att besöka denna så omtalade utställning.