Toppkull!!!

Resultatet av det ömma mötet i Norge mellan Laura och Webs blev den absolut perfekta kullen som föddes den 25 mars!

Som vanligt födde Laura snabbt och effektivt! En svart och en brun hane och en svart och en brun tik. Kan det bli bättre? Alla i princip lika stora.

Lugnt och stilla i valplådan, mätta belåtna valpar som alltid när det gäller denna tik. Laura fullkomligt älskar att visa upp sina valpar så varje besökare mer eller mindre föstes in i mitt sovrum för att beskåda valparna. Jag är väl kanske inte helt överens med Laura om att visa upp mitt privatliv men vad gör man inte..

Detta var Lauras fjärde och sista kull så jag bestämde mig snabbt för att behålla en tik och en hane eftersom de såg så lovande ut från första början. De övriga var tingade innan födseln.

Och nu , när valparna är 4 månader, är jag fortfarande lika nöjd. Den brune Markko bor kvar hemma, den svarta tiken Petra bor hos Malin i Norrköping. Monsi, svart hanen i Danmark och Mys, bruna tik, bor ihop med sin far i Norge.

Ser verkligen fram emot att följa utvecklingen.