Födda kullar

Under året fick vi två kullar med sammanlagt 10 valpar. Födda dagarna efter varandra.

Tio superfina valpar. Är så otroligt nöjd och tacksam.

Kvar hemma är ju ASLAK – Mirox Gamin le Beau – med Pondus – Telpoolwyn in Tanspots till pappa och Laura – Mirox Baronesse la Belle till mamma.

I den kullen var det 6 valpar – en tik och fem killar. Fem stora pojkar och en ganska liten men sanslöst viljestark tik. Trodde att jag skulle behöva hjälpa henne att äta men det behövdes absolut INTE! Härligt go i henne. hon gör nu Norrland osäkert.

Aslak gemenligen kallad “Slasken” är riktigt, riktig lovande. Och härlig mentalitet. Lik Spike i sättet. Är så riktigt glad att han blev kvar. Var ju såld men köparna ändrade sig i sista stund. Tack ödet!

Och kvar är ju också, MAGDA, min nya “Bettan”. Vi passar ihop som hand i handske.

Man ska inte ha favoriter – älskar alla mina hundar – men ibland så stämmer det bara. Dessutom är hon exteriört väldigt lik mormor Bettan fast mycket snyggare.

Hon är efter Plex – Hillstar’s Blue Moon Rocket och mamma är Lisa- Mirox Delice la Belle,som nu är i fodervärdens ägo.

I den kullen var det 4 valpar. Tre gigantiska tikar och liten energisk hane. Lisa var en exemplarisk mamma så hos henne var det alltid tyst, städat och prydligt. Laura kör mera med hippiestilen men det går ju utmärkt ändå.

Så nu bor här åtta hundar. Undrar faktiskt ibland om de som inte har så många hundar kanske bara dammsuger en gång om dagen……