EUROPEAN JUNIOR WINNER!

Uno, den alltid lika positiva och snälla blev BÄSTA JUNIOR och fick titeln!

Härligt! Härligt! Härligt! Hade jag inte ens hoppats på.

Vi åkte till Norge. Två vuxna, en tvååring och fem hundar. Blöjor, burar, vagnar, resväskor, hundmat, skynken, matsäck etc. Mycket trångt i bilen men resan gick utmärkt. Resvana hundar och resvant barn. Gemytlig stämning i ett ganska litet hotellrum.

Över fyrtio anmälda hundar.

Spike vann championklassen och blev tvåa bästa hane, trea blev Kasper, Unos far och fyra Uno. Totalt 19 hanar så kan man vara annat än mycket stolt över kennel Mirox placeringar.

Sally föll inte domaren i smaken och hon fick VG. Laura fick excellent och blev femma i championklassen.

Efter bedömningen visades nästan alla de utställda hundarna för representanter från FCI för att rasen ska bli godkänd av FCI och på så sätt kunna ställas ut i alla länder och kunna erhålla internationellt championat. De bägge fransmännen var mycket nöjda och skulle rekommendera rasen till godkännande.

Håller tummarna hårt för att det ska gå vägen!