Denne Spike!

Inte hade jag glömt att anmäla till Eslöv inte! Trodde det eftersom inga nummerlappar anlände förrän dagen innan utställningen.

Och tur var det!

Spike blev BIR med följande fantastiska kritik: ” Vilken härlig hanhund! I love him. Står och går som en mannekäng. En av de allra bästa jag sett.”

Domare var Knut- Sigurd Wilberg som bor i England.

Laura blev tvåa bästa tik med ck.

Sen bar det av till Hilleröd i Danmark. Första utställningen inomhus för valparna. Utställningshallen var oerhört trång och hade en mycket märklig ackustik. Valpar och vuxna hundar klarade det hela med den äran. Matte tog däremot helt slut och höll på att somna vid ratten på hemvägen.

Här blev Lisa BIR och Sally tvåa med Hp. Och Uno blev BIM.

Så nu har alla tre valparna tagit BIR.

Spike blev BIM och Laura trea bästa tik med ck.

Och sen till Växjö. Spike hade skadat tassen och var halt så han följde bara med som sällskap. Och nu tog Laura sitt första BIR!

Och domaren lovordade Sally och sade att där hade jag en riktig stjärna och hon tog följaktligen BIR. Lisa tvåa bästa tik med HP och Uno BIM.

Så mor och dotter tog var sitt BIR!

Och så till Malmö Valp. Jag hade ansvaret för rasmontern och Spike, Bettan och valparna gjorde stor succé som klapphundar. Laura var kvar hemma då hon löpte.

Det var hela tio valpar anmälda och Uno blev BIM. Sally tvåa bästa tik och Lisa trea bästa tik och bägge fick Hp så det blev verkligen en fin framgång för kenneln.

Nästa helg ska vi till Lilleström i Norge. Spike, Laura. Uno och Sally ska med. Åker med blandade känslor: Spike är helt urfälld -svansen ser ut som en metmask, Laura löper och är därmed helt introvert, Sallys bakdel har vuxit men fronten har inte kommit ikapp än. Uno däremot är jättefin!

Ja, vi får se hur det går. Kul ska vi ha och många vänner ska vi träffa.