VALPAR!

Nu har dom anlänt – Lauras valpar!

Fem härliga tikvalpar, fyra helt jämnstora och en lite mindre.

Har nog aldrig varit med om en så lätt valpning. Laura varken bäddade, flämtade eller tog i.

Hon lade sig bara på rygg (?!), tittade litet inåtvänt och ut gled valpen. Alla valparna födda på en och en halv timme.

Var litet orolig att den minsta skulle ha problem med att få mjölk men hon är uppenbarligen som sin moster Belle i förra kullen dvs oerhört viljestark och snabb som en vessla .Borrar sig in under syskonen till bästa spenarna längst bak. Så hittills allt väl.

Och snart är det Bettans tur. Hon börjar bli riktigt stor nu. Frigången under magen är riskabelt liten. Och valparna sparkar och far – riktigt livliga typer. Och eftersom bekvämaste sovställningen- på natten i mattes säng – uppenbarligen är på rygg så snarkas det värre än någonsin.

Ser fram emot valparnas ankomst av många skäl.